miércoles, 21 de febrero de 2007

VIII DUATLÓ DE BENIFAIÓ

La prueba se disputará el domingo 25 de febrero a las 9:30. La salida tendrá lugar en la Plaza Blasco Ibañez. Distancias: 5km-21,6km-2,5km. Más info.
Pues bueno, ya estamos otra vez metidos en faena, este domingo voy a correr este duatlón. En principio no tengo pensado cambiar la planificación de entrenamientos de la semana. Me hubiera gustado llegar a este duatlón con algo más de "chispa", pero hasta el momento estoy más centrado en el volumen, así que ya veremos que tal se nos da, el año pasado ya lo corrí bajo la lluvia y no fue mal del todo. Sólo de pensar en las transiciones y demás ya me están entrando los nervios, ya tenía ganas de tener estas sensaciones pre-competición.

6 comentarios:

keLermAn dijo...

Xavi... amb el ganivet entre les dents eh??? ;)))

A muetteeeeeeeee! Et buscare a les classificacions!

keL

xavidal dijo...

Aixó farem, a vore com surt. Si me tens que buscar, busca per les últimes fulles de la classificació, jejeje.
Ja contaré.
Un company!!!!

Anónimo dijo...

Espere que vaja be! jo no sé si podré anar a vore'l ja que no podré correr per unes molesties al genoll.Molta sort i a vore si ens podem coneixer per allí.

Hamlet

xavidal dijo...

Moltes gracies Hamlet, si que me sap mal que no puges corre'l, a vore si pots arrimar-te i ens coneixem. Espere pormte et recuperes. I a vore si pots arrivar a Sueca.
Deu.

Anónimo dijo...

Enhorabona per eixe puesto 42!!!
No vaig poder anar, per motius de treball. Així que acabe de mirar la clasificació i he vist que has mijorat amb l'any passat!

Ara a seguir lluitant!

xavidal dijo...

Moltes gràcies, la veritat estic content de haver mijorat respecte el any passat, així que creix la motivació.
A vore si ens veiem a Sueca.
Salut!!